IT-infrastruktur

Server Corridor
IT-infrastruktur

IT-infrastruktur har alltid varit Exalts fokus

Vår långa erfarenhet gör att ni kan känna er trygga med att vi alltid levererar lösningar som är anpassade till er verksamhet. Vi finns med från designstadiet till installation, underhåll och beredskap.
done_all Helhetsleverantör
done_all Kundanpassade lösningar
done_all Vi är med er hela vägen

Exalt erbjuder verksamhetsanpassad IT-infrastruktur. Vi projekterar, installerar och dokumenterar ert fastighetsnät, fiber och koppar. Med färre leverantörer att hantera blir det lättare att få översikt och ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vad kan vi göra för er?

Inom IT-infrastruktur kan vi erbjuda följande lösningar:

Fastighetsnät

Exalt designar, bygger och förvaltar fastighetsnät. Våra lösningar passar många olika typer av fastigheter och offentliga miljöer. Vår installationsprocess, dokumentation och höga servicenivå är våra grundstenar som säkerställer ett kostnadseffektivt och pålitligt fastighetsnät efter era behov.

Analys och felavhjälpning

Varje enskild organisation är unik och genom en konsekvens- och behovsanalys av verksamheten fastställer vi en säker IT-infrastruktur för era unika behov. Ofta fungerar allt som det ska år efter år, men ibland så måste lösningen uppdateras eller justeras efter nya förutsättningar.

Förstudie och design

I regel vill man som beställare i förväg veta vilka förutsättningar och lösningsalternativ som finns. Dels vad som kan göras, dels vad som bör göras samt vad förändringar och installationer kostar. Därför erbjuder vi förstudier som resulterar en utförlig rapport enligt era verksamhetskrav.

Beredskap/Jour

Exalt erbjuder beredskapsavtal dygnet runt, året runt för att upprätthålla era samhällsviktiga och affärskritiska funktioner i såväl fiber- som kopparnät. Våra tekniker hjälper er med felsökning och reparation enligt överenskommet SLA.

Fiber- och koppar

Våra certifierade tekniker utför kvalificerade och dokumenterade installationer. Vi finns med från projektledning till en komplett utförd installation som sedan dokumenteras så underhåll, uppdateringar och kompletteringar enkelt kan genomföras.

Vill du veta mer?
Hör av dig till Mikael Hjälm

Affärsområdeschef IT-infrastruktur
Mikael Hjälm
Vad mer kan vi erbjuda?

Läs mer om våra andra IT- och nätverkstjänster

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med snabbare och säkrare nätverkslösningar?

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Ring +46 8 706 76 50