Driftstjänster

People Working
Driftstjänster

Anpassade lösningar för era behov

Exalt erbjuder en mängd olika driftstjänster. Vi vet att alla företag är olika och kan ta fram anpassade lösningar för just era behov. Genom att outsourca driften får ni full koll på era driftskostnader samtidigt som ni kan vara trygga med att era datakommunikationslösningar alltid är säkra och uppdaterade.
done_all Helhetslösningar
done_all Drift
done_all Säkerhetslösningar

Exalt erbjuder säker drift av ert nätverk, anpassat efter er verksamhet. Till exempel ske genom full outsourcing av er nätverksfunktion. Där erbjuder vi säkra nätverk som tjänst, eller genom driftstöd till er befintliga driftorganisation.

Oavsett vilken modell ni väljer erbjuder vi på Exalt ett partnersamarbete med en säker och kostnadseffektiv drift enligt överenskommet SLA.

Vad kan vi göra för er?

Inom driftstjänster kan vi erbjuda följande lösningar:

Nät som tjänst

Vårt mest bekväma erbjudande. Vi på Exalt ser till att ert nät fungerar på ett driftsäkert och informationssäkert sätt. Ni väljer SLA och vi levererar ert nät som tjänst enligt SLA.

Trådlöst nätverk

Vårt helhetserbjudande inom trådlösa nät innefattar allt från förstudie, design, inmätning, radioplanering och implementation till felsökning och felavhjälpning.

Brandvägg

Vi säkerställer er nätverkssäkerhet genom att upprätthålla ett säkert perimeterskydd som tillsammans med andra säkerhetsfunktioner bidrar till att ert nät håller god säkerhet.

Övervakning & larmhantering

Med automatiserad övervakning och larmhantering triggas larm utifrån fastställda händelser som t.ex. att ett tröskelvärde på någon parameter överskrids.

Säkerhet

Vill ni inte fundera på nätverkssäkerhet gör vi på Exalt gärna det åt er. Er information ska vara säker oavsett om den finns på era servrar, i molnet, på era datorer, i era mobila enheter, eller någonstans däremellan.

NOC

I vårt Network Operation Center övervakar våra system nätverken dygnet runt, året runt. Beroende på händelse aktiveras åtgärder enligt överenskomna rutiner.

SOC

I vårt Security Operations Center fokuserar Exalts certifierade säkerhetskonsulter på att ligga steget före en eventuellt attack. I händelse av en incident ser vi till att skadan minimeras.

SIEM

Med ett SIEM-verktyg upptäcks och åtgärdas incidenter. Olika typer av incidenter prioriteras och hanteras enligt en fastställd rutin. Det sammanställs sedan i rapporter som utgör en grund för det framtida säkerhetsarbetet.

Vill du veta mer?
Hör av dig till Peter Nesz

CTO / Affärsområdeschef Säker Kommunikation
Peter Nesz
Vad mer kan vi erbjuda?

Läs mer om våra andra IT- och nätverkstjänster

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med snabbare och säkrare nätverkslösningar?

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Ring +46 8 706 76 50