24/7

Office Night
24/7

Vi övervakar och analyserar er nätverkstrafik dygnet runt, året om

Vi säkerställer att er nätverksmiljö är både driftsäker och informationssäker. Medan ni sover tryggt och fokuserar på annat hanterar vi på Exalt driftstörningar och säkerhetshot, övervakar nätverket proaktivt för att vidta åtgärder redan innan en incident inträffar.
done_all Dygnet-runt-övervakning
done_all Hantering av driftsstörningar
done_all Åtgärdar incidenter innan de inträffat

Vi analyserar ert nätverk genom tre tidsperspektiv; AI-stödd logghistorikanalys, nulägeshantering/akut incidenthantering och proaktiv framtidshantering. Vi planerar servicefönster och genomför dem processorienterat enligt ITIL, när det har som minst påverkan på verksamheten.

Vad kan vi göra för er?

Inom 24/7 kan vi erbjuda följande lösningar:

AI-stödd logghantering

Genom AI och maskininlärning effektiviseras analyser av loggdata. Det leder till snabbare och mer kostnadseffektivt resultat.

SIEM-verktyg

Med ett SIEM-verktyg upptäcks och åtgärdas incidenter. De prioriteras och hanteras enligt en fastställd rutin som sammanställs i rapporter vilka utgör en grund för ert framtida säkerhetsarbete.

Beredskap

24/7-beredskap med utryckning och tekniker på plats. Genom att ha konsulter tillgängliga erbjuder vi både åtgärd i Exalt NOC/SOC och på plats hos er.

Övervakning & larmhantering

Med automatiserad övervakning och larmhantering triggas larm utifrån fastställda händelser som t.ex. att ett tröskelvärde på någon parameter överskrids.

Servicedesk

Vår servicedesk har både support och ärendehantering 24/7. Vi arbetar med ärenden enligt SLA samt planerade servicefönster.

Felsökning

Vi erbjuder felsökning och felavhjälpning alla dagar, dygnet runt. Antingen på distans eller på plats hos er.

Vill du veta mer?
Hör av dig till Peter Nesz

CTO / Affärsområdeschef Säker Kommunikation
Peter Nesz
Vad mer kan vi erbjuda?

Läs mer om våra andra IT- och nätverkstjänster

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med snabbare och säkrare nätverkslösningar?

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Ring +46 8 706 76 50