Nätverkskonsult

Skicka din ansökan
Wallpaper

Hos oss på Exalt händer det ständigt nya saker och vi står nu inför en fortsatt spännande tillväxtresa framåt. Vi söker förstärkning till vårt konsultteam där vi har flera av Sveriges största operatörer och IT-bolag som kunder. Det är en målinriktad miljö och vi har roligt på vägen. 

Vi söker nu Dig som har erfarenhet och vill fortsätta arbeta som nätverkskonsult på ett resultatinriktat mindre bolag med stora kunder och mål.

Som nätverkskonsult på Exalt får du arbeta högt som lågt med planering och design av olika nätverks- och säkerhetslösningar till installation, konfiguration och felsökning i våra riktigt stora kunders IT-miljöer. Du kommer primärt att arbeta med produkter från marknadens ledande leverantörer så som Cisco, Fortinet, Aruba, Check Point och Juniper. Vi uppmuntrar certifieringar och vill man på sikt certifiera sig inom fler områden så stödjer vi det, vi vill att du ska utvecklas.

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Konsulttjänster där vi bl.a. arbetar med de största operatörerna och IT-bolagen i Sverige som arbetar med framtidens lösningar och inom kommunikation och nätinfrastruktur.

Du förväntas att snabbt kunna skaffa ett helhetsperspektiv på kundens nätverksmiljö och efter någon veckas introduktion kunna vara produktiv och skapa ett mervärde för kund. För att lyckas med detta behöver man ha minst 5 års erfarenhet som konsult eller tekniker.

Vi är flexibla och föreslår alltid tillsammans med kund den bästa lösningen utifrån möjligheterna som kan innebära arbete ute på plats hos kund eller distansarbete mot kund från kontoret eller hemmet.

Vi på Exalt arbetar hårt tillsammans mot både individuella och gemensamma mål. Om du är samarbetsvillig, flexibel och gillar tempoväxlingar så kommer du att trivas i Exalts konsultteam där vi drivs av att ge riktigt högklassig service till våra kunder.

Arbetsuppgifter

  • Arbete som nätverkskonsult med tekniska frågeställningar inom nätverk och säkerhet
  • Implementation och design samt drift och förvaltning av säkra nätverkslösningar hos våra kunder
  • Utveckling av befintliga nätverksmiljöer och strategiskt bollplank för våra kunder

Krav för att lyckas med rollen

  • Erfarenhet av att arbeta som konsult eller tekniker inom nät och säkerhet
  • Vana av behovsanalys, design och implementation av säkra nätverkslösningar
  • Flytande svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100%
Skicka din ansökan