Konsultchef

Skicka din ansökan
Wallpaper

Vårt team växer och vi söker nu ytterligare en konsultchef! Vi söker Dig som idag jobbar med rekrytering, försäljning eller är kandidatansvarig inom IT och är redo att ta ett större ansvar. Du kommer in i ett etablerat företag under tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för engagemang, entreprenörskraft och glädje. Läs mer om vårt team och framtidsplaner i annonsen och skicka in din ansökan!

Exalt är på en fantastisk tillväxtresa i en spännande fas med stor efterfrågan bland befintliga och nya kunder som är både små och stora välkända företag. I rollen som konsultchef kommer du att ha en avgörande roll i vår verksamhet och vara en viktig del i vår fortsatta tillväxt och framgång. 

Som konsultchef på Exalt jobbar du nära våra kunder och kollegor med omväxlande uppgifter inom sälj, rekrytering och ledning av personal. Rollen innebär att attrahera och hitta nya konsulter, presentera och förhandla anställningsavtal med potentiella konsulter, följa upp medarbetarna i deras uppdrag och säkerställa att de trivs och har de förutsättningar som behövs för att lyckas, samt utveckla relationen till våra befintliga och nya kunder.

I rollen som konsultchef hos oss får du möjlighet att utvecklas inom försäljning, affärsmannaskap, leverans och ledarskap. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi är ett tight team där vi har högt i tak och varvar skämt med engagerat och fokuserat arbete för att nå både individuella och gemensamma mål. Vi söker nu dig som vill bli en del av oss och fortsätta sträva efter att bli det självklara valet för Sveriges bästa IT- och nätverkskonsulter.

Arbetsuppgifter

 • Utveckla affärsområdet konsulttjänster
 • Utveckla relationen till befintliga kunder och partners, och jobba med nykundsbearbetning
 • Driva bemannings- och rekryteringsprocesser tillsammans med affärsområdeschef
 • Driva konsulters utveckling framåt genom att coacha och leda dem genom deras karriärsresa

Krav för att lyckas med rollen

 • Erfarenhet av kundrelationer, försäljning eller rekrytering inom IT
 • Flytande svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du ölbryggare, skidåkare, gamers, musiker, filmnördar, bartenders, scouter, golfare, padelproffs och mycket mer! Det vi har gemensamt är ett otroligt engagemang för det vi gör och att alltid vilja ge bästa service till våra kunder. Vi välkomnar olikheter och vi gillar att umgås och lära oss av varandra. Några saker vi gör tillsammans:

 • AW på kontoret kvartalsvis och fler events i sitt närmsta team 
 • Kick off två gånger om året, sommarfest och julbord 
 • Gemensamma frukosttillfällen
 • Rundpingis på vårt pingisbord som är hjärtat i vårt öppna arbetslandskap
 • En företagskultur som formats och fortsätter formas av de människor som arbetar på Exalt 
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100
Skicka din ansökan